Gravidfotografering

KVALITETSBEVIDST GRAVIDFOTOGRAF I VEJLE

Få foreviget en af de smukkeste perioder i dit liv med personlige fotos af din gravide mave.

MAVEN I CENTRUM

Mavebilleder skal fremhæve den glæde og den helt særlige tid, som markerer, at der er et lille, nyt liv på vej. Den magi skal fanges og fastholdes i smukke og personlige fotos.

Skal du have taget fotos, mens du er gravid, og ønsker du en god oplevelse, hvor du og dine ønsker er i centrum, så skal du få lavet din gravid fotografering hos mig.

PROFESSIONELLE OMGIVELSER TIL GRAVID-FOTOGRAFERING

Alt efter hvilke ønsker du har til stil og udtryk, så sørger jeg for et roligt og intimt rum i mit fotostudie i Vejle, hvor fokus er på at få lavet nogle flotte billeder

Gravid fotografering er i stor grad en tillidssag, og jeg synes det er vigtigt, at skabe en god stemning og tage sig tid til at få lavet de rigtige billeder. Når jeg tager gravidfotos, så foregår det stille og roligt, og der vil også være tid til at holde en pause, hvis du får brug for at få benene lidt op undervejs.

Uanset om du din partner skal være med på billederne eller ej, så er du selvfølgelig meget velkommen til at have din partner eller veninde med til din fotosession.

FORSLAG OG RÅDGIVNING

Måske ved du helt præcist, hvordan du ønsker dine billeder skal se ud. Men det kan også være, at du måske mere har nogle tanker og løse ideer. Uanset hvor afklaret du er omkring stil og udtryk, så kan jeg rådgive dig og komme med forslag til mavebillederne.

Forklar mig dine tanker og ønsker, og så finder vi sammen frem til at lave de bedste billeder af din mave.

GODE RÅD TIL PÅKLÆDNING

Hvis du skal fotograferes i undertøj, så kan det være en god idé at komme i meget løstsiddende tøj, så du ikke har mærker efter stramtsiddende tøj.

KONTAKT MIG NU

Kontakt mig i dag via kontaktformularen eller ring på tlf. 60 18 83 42 - Så giver jeg et godt tilbud.