Hunde fotografering Vejle


DYGTIG OG ROLIG DYREFOTOGRAF I VEJLE
Flotte, personlige og professionelle billeder af dig og dit kæledyr.

 

ROLIGE OMGIVELSER

Kæledyrsfotografering handler rigtigt meget om tillid, og jeg prioriterer altid at tage mig tid til at fotografere på dyrets præmisser, så det ikke bliver en ubehagelig eller stressende situation. Jeg sørger for at skabe en tryg og rolig atmosfære i mit fotostudie i Vejle, så du kan få taget nogle flotte billeder af dit kæledyr.

 

PROFESSIONEL DYREFOTOGRAF

Venskabet mellem menneske og kæledyr kan være noget helt særligt, og jeg ser det som min opgave at forevige det venskab på en flot og mindeværdig måde. Men det er dig, der kender dit dyr bedst, og du ved derfor, hvad der giver mening og kan lade sig gøre. Jeg agerer roligt og professionelt over for dit kæledyr, og så lytter jeg selvfølgelig til dig, hvis der er noget, som skal gøres på en bestemt måde, så jeg kan sørge for at skabe en god stemning, hvor alle er glade og tilpasse.
 

MENNESKETS BEDSTE VEN

Uanset om det er en hund, kat eller en papegøje, der skal fotograferes, så skal motivet og billederne tage udgangspunkt i dine ønsker, og vise det, som du ønsker at forevige. Det kan være, at du ønsker nogle meget aktive billeder, hvor du og dit kæledyr laver noget sammen, eller det kan være, at du ønsker nogle rolige billeder, hvor der er fokus på det bånd og den relation, som I har sammen. Det kan også være, at dit kæledyr har et legetøj eller en anden genstand, som skal med på billedet.

 

FORSLAG OG RÅDGIVNING
Uanset om du allerede ved præcis, hvordan dine billeder skal laves, eller du måske bare har nogle løse ideer, så vil jeg rigtig gerne rådgive og komme med forslag til motiver og udformning af dine kæledyrsbilleder. Uanset hvor afklaret du er omkring dine ønsker, så skal du endelig bare kontakte mig, så vi kan tage en snak om dine muligheder. Forklar mig dine tanker og ønsker, og så finder vi sammen frem til at lave nogle rigtig gode dyrefotografier af dit kæledyr.

 

FORBERED DIG INDEN FOTOGRAFERINGEN

Før du kommer hen til mit fotostudie i Vejle, så er det en god idé, at du kommer med et dyr, der så vidt muligt er blevet luftet eller har haft mulighed for at lade vandet og så videre. Sørg for, at I har haft en god dag og en god tur hen til mig, så dyret ikke er stresset, træt eller bange.